Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun
Zobraziť príspevkov na stranu

Názov príspevku:
Vaše meno/nick:
Váš e-mail:
Citáciu urobte predsadením > pred každý riadok citovaného textu (napr. z iného príspevku).
Potvrdenie: captcha   Kontrolný text podľa obrázku vľavo (ak je zle čitateľný, kliknite naň pre vytvorenie nového).
Ak je kontrolný text správny, políčko zmení pozadie na zelené.

paldi
23. 12. 2001 10:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] dakujem

cloveku ktory neustale pise akesi picoviny /vid haiku/ pod mojim menom – moja paranoia rastie

paldi
20. 12. 2001 21:35

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [2] paldi

Vyšťala sa líška v lese,
urobila mláku.

Takúto haiku nik z vás nedokáže, cha cha.

paldi
20. 12. 2001 16:46

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] add poviedka

a preco by ju nemal chciet do krutohlava? bola tu o niecom takom rec?

Martin z Fantazie
20. 12. 2001 14:13

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [4] Preklepy

Malo to byt samozrejme „aj ja som sa na konfere podobne pomylil“.
To s tym Misom Spadom je vacsi trapas. Ty si fakt nic neposlal? Prave som o tom volal s Hromovladom, asi by bolo dobre spytat sa OH. A Hromo este Misovi odkazuje, ze ak by tu poviedku nechcel do Krutohlava, on je da do Fantazie.

pery
20. 12. 2001 13:29

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Ideovo?

Tak som čítal toho Vrátnika. Myslíte, že to čítala aj tá jeho starká?
Podľa mňa to nie je ideovo tvrdé, ale úplne úchylné…

porad ten isty paldi
20. 12. 2001 09:15

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [6] Mimochodom...

mohol by mi autor /Martin z F./ vysvetlit vyznam tejto vety: „Aj ja som sa na konfere podobner pomylili.“???

Dakujem.

paldi
20. 12. 2001 09:12

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] che che che

neposlal, ja na to nemam

add sialenci rule/z/ – priatelia – pockajme si na zbornik a PO precitani vsetkych poviedok budeme scitat, scitat a rozdelovat.

add porota a zle sformulovane vyhlasenie – ak sa jedna zaroven o porotcov, tak spanombohom.

ale na tohtorocneho Krutoglava sa tesim…. a ak neudelite prvu cenu – usetrite prachy :)) /poznam z vlastnych sutazi – ale samozrejme nikoho neobvinujem/

Marbh
19. 12. 2001 17:58

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [8] Intelektuál!

Že vraj plurál?!! Občas treba dať slovenčinovi a angličtinovi po krkovi ;-) A ad poslanie – paldi sa chválil, že o tvoje poviedke v súťaži vie. Neposlal to on? :-)

Mišo Spáda
19. 12. 2001 17:47

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [9] Ja som neposlal nič

..čo mi je až čudné…šialenci rule, marbh (plurál).

Marbh Maidin
19. 12. 2001 16:05

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [10] Ad úchylnosť

Aj Dušan „Duke“ Fabian zvykne písať tvrdé veci. Saša Pavelková zase poslala až nezvykle drsnú poviedku, ja zase pseudowestern so zlým koncom. Šialenci rulez!