| Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun |
| Štefan Konkol 12. 07. 16:29 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[1] Vlaňajšie poviedky Práve som sa rozprával s Ing. Malíkovou, riaditeľkou Ikaru. Poviedky prvého kola súťaže jej prichádzajú chaoticky, bez mena autora. Prosil by som teda všetkých, ktorí ich ešte neposlali, aby ich poslali formou prílohy na moju adresu. |
|
| Štefan Konkol 10. 07. 09:10 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [3][2] RE: poviedka Dida, potreboval by som ešte názov poviedky – medzi kontaktmi Tvoj nick
nemám. Môžeš mi ho poslať na moju adresu:
|
|
| dida 09. 07. 11:14 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[3] poviedka ok, poslala som poviedku dnes mailom. |
|
| Štefan Konkol 08. 07. 08:23 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][4] RE: RE: RE: RE: zborník V ankete Moja najkniha sa Pohrobok umiestnil na 54. mieste, teda medzi 25 kníh nepostúpil. Považujem však aj toto za úspech hlavne zato, že spomedzi slovenských kníh to bolo 17. miesto a úprimne ďakujem za hlas všetkým, ktorí Pohrobka podporili. |
|
| Štefan Konkol 04. 07. 10:32 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[5] Zborník Napriek tomu, že sa román Pohrobok nedostal medzi 25 najkníh, podarilo sa mi u Ing. V. Malíkovej, riaditeľky vydavateľstvo Ikar vybaviť, že ich zodpovedný redaktor sa pozrie na finálne poviedky súťaže o najlepšiu poviedku umiestnenú do sveta Pohrobka. Poviedky treba v elektronickej podobe poslať priamo na jej adresu. Poviedky z tohtoročného kola v elektronickej podobe mám a pošlem jej ich. Vlani sme však poviedky v tejto forme nevyžadovali. Prosím teda ich autorov, aby svoje poviedky poslali na adresu: malikova.valeria (at) ikar.sk Sú to poviedky:
Autorov týchto poviedok by som tiež poprosil, aby ma o poslaní upovedomili. |
|
| Štefan Konkol 23. 06. 09:57 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [7][6] RE: nuž... Vďaka, Ďuro. Ja si to isté myslím o Strážcoch Varadína. |
|
| Ďuro Č. 22. 06. 13:34 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
[7] nuž... Vzhľadom na to, aké slovenské ohavnosti sa dostali do Naj 25, by som tam veruže radšej videl Pohrobka. :-) |
|
| Štefan Konkol 17. 06. 10:07 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [9][8] RE: RE: RE: RE: Správna adresa Zistil som toto: adresa je správna a funkčná. Ak ju však kopíruješ z tej, ktorú som uviedol vo svojom príspevku 31.05.2010 je v nej skryta pomlčka v slove „stonline“. Ako sa tam dostala, neviem – podozrievam sily temnoty a zla. Konkrétne nejaký ghúl, pretože škrat by na to nemal. Prepíš teda adresu písmeno po písmene a namiesto „(at)“ daj zavináča (ak to nepomôže, tak udenáča). |
|
| lyve 16. 06. 13:51 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][9] RE: RE: RE: Správna adresa Failed to deliver to ‚konkol@stonline.sk‘
Reporting-MTA: dns; be2.mail.zoznam.sk
|
|
| Štefan Konkol 16. 06. 09:23 Odpoveď Odpoveď s citáciou |
Reakcia na [][10] RE: Ceny Ceny už boli autorom vyplatené. Ešte treba dotiahnuť zrážkovú daň z 1. ceny s Daňovým úradom. |