Science fiction a fantasy časopis Fantázia: poviedky, recenzie, reportáže, správy

sci-fi, fantasy a horor

Súvisiaci článok: Náhľad v okne | Presun
Zobraziť príspevkov na stranu

Názov príspevku:
Vaše meno/nick:
Váš e-mail:
Citáciu urobte predsadením > pred každý riadok citovaného textu (napr. z iného príspevku).
Potvrdenie: captcha   Kontrolný text podľa obrázku vľavo (ak je zle čitateľný, kliknite naň pre vytvorenie nového).
Ak je kontrolný text správny, políčko zmení pozadie na zelené.

Štefan Konkol
12. 07. 16:29

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [1] Vlaňajšie poviedky

Práve som sa rozprával s Ing. Malíkovou, riaditeľkou Ikaru. Poviedky prvého kola súťaže jej prichádzajú chaoticky, bez mena autora. Prosil by som teda všetkých, ktorí ich ešte neposlali, aby ich poslali formou prílohy na moju adresu.

Štefan Konkol
10. 07. 09:10

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [3][2] RE: poviedka

Dida, potreboval by som ešte názov poviedky – medzi kontaktmi Tvoj nick nemám. Môžeš mi ho poslať na moju adresu:
konkol (at) ston­line.sk

dida
09. 07. 11:14

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [3] poviedka

ok, poslala som poviedku dnes mailom.

Štefan Konkol
08. 07. 08:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][4] RE: RE: RE: RE: zborník

V ankete Moja najkniha sa Pohrobok umiestnil na 54. mieste, teda medzi 25 kníh nepostúpil. Považujem však aj toto za úspech hlavne zato, že spomedzi slovenských kníh to bolo 17. miesto a úprimne ďakujem za hlas všetkým, ktorí Pohrobka podporili.

Štefan Konkol
04. 07. 10:32

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [5] Zborník

Napriek tomu, že sa román Pohrobok nedostal medzi 25 najkníh, podarilo sa mi u Ing. V. Malíkovej, riaditeľky vydavateľstvo Ikar vybaviť, že ich zodpovedný redaktor sa pozrie na finálne poviedky súťaže o najlepšiu poviedku umiestnenú do sveta Pohrobka. Poviedky treba v elektronickej podobe poslať priamo na jej adresu.

Poviedky z tohtoročného kola v elektronickej podobe mám a pošlem jej ich. Vlani sme však poviedky v tejto forme nevyžadovali. Prosím teda ich autorov, aby svoje poviedky poslali na adresu: malikova.vale­ria (at) ikar­.sk

Sú to poviedky:
FURKRRIGOV PRÍBEH
KRÁĽ BEZ KORUNY
KRÁĽOVNÁ LIPA
NÁVRAT
NIEČO ZA NIEČO
RIŠO NAD PRIEPASŤOU

Autorov týchto poviedok by som tiež poprosil, aby ma o poslaní upovedomili.

Štefan Konkol
23. 06. 09:57

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [7][6] RE: nuž...

Vďaka, Ďuro. Ja si to isté myslím o Strážcoch Varadína.

Ďuro Č.
22. 06. 13:34

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
 [7] nuž...

Vzhľadom na to, aké slovenské ohavnosti sa dostali do Naj 25, by som tam veruže radšej videl Pohrobka. :-)

Štefan Konkol
17. 06. 10:07

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [9][8] RE: RE: RE: RE: Správna adresa

Zistil som toto: adresa je správna a funkčná. Ak ju však kopíruješ z tej, ktorú som uviedol vo svojom príspevku 31.05.2010 je v nej skryta pomlčka v slove „stonline“. Ako sa tam dostala, neviem – podozrievam sily temnoty a zla. Konkrétne nejaký ghúl, pretože škrat by na to nemal. Prepíš teda adresu písmeno po písmene a namiesto „(at)“ daj zavináča (ak to nepomôže, tak udenáča).

lyve
16. 06. 13:51

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][9] RE: RE: RE: Správna adresa

Failed to deliver to ‚konkol@ston­line.sk‘
SMTP module(domain ston­line.sk) reports:
host name is unknown

Reporting-MTA: dns; be2.mail.zoznam.sk
Original-Recipient: rfc822;
Final-Recipient: rfc822;
Action: failed
Status: 5.0.0

Štefan Konkol
16. 06. 09:23

Odpoveď
Odpoveď s citáciou
Reakcia na [][10] RE: Ceny

Ceny už boli autorom vyplatené. Ešte treba dotiahnuť zrážkovú daň z 1. ceny s Daňovým úradom.